Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: vikytor87

Мемаџер ID: 334279

Пријатели


Вкупно пријатели: 362
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Viktor ...
Датум на раѓање 1998-03-20
Возраст 21 (роденден за 210 дена)
Налогот е создаден 2009-12-08 (Позиција: 231748)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Пол Машко
Логирања 9623 (Позиција: 599)
Активност 1y 3m 10d 20h 40m (Позиција: 1421)

Тимови


Хокеј тим
Словачка HC Košice 87
Словачка II.2
Искуство
3405 - експерт
Фудбалски тим
Словачка MFK Košice 47
Словачка III.11
Искуство
3297 - експерт
Handball team
Словачка HK Furča Destroyers
Словачка II.2
Искуство
2214 - експерт
Basketball team
Словачка Damagers
Словачка II.1
Искуство
1821 - експерт

Менаџерски награди


14x
16x
16x
24x
5x
10x
8x
4x
7x
3x
8x
2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-08-23 18:45:37
2019-08-22 22:22:23
2019-08-22 14:40:39
2019-08-21 21:03:55
2019-08-21 12:59:33