Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Најмногу креирани клубски знаменца (Фудбал)

Хокеј на мраз
Влези во твојот тим
Public Account
Фудбал
Влези во твојот тим
Public account
Ракомет
Влези во твојот тим
Public account
Kошарка
Влези во твојот тим
Public account
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Апликации
Партнер на Денот
Поз Корисничко име Држава БројНаграда
1 Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi Словачка Словачка 44 Злато
2 Gamemaster Ramon Diaz Аргентина Аргентина 17 Злато
3 Сопственик на ПРО пакет Ирска lo2010 Ирска Ирска 15 Злато
4 Капитен на националниот тим Австрија menoa Австрија Австрија 15 Злато
5 Сопственик на ПРО пакет Италија montmar Италија Италија 14 Сребро
6 Сопственик на ПРО пакет Унгарија palapo Унгарија Унгарија 13 Сребро
7 Robcus Република Чешка Република Чешка 9 Бронза
8 Членови на националниот тим за поддршка Аргентина jonak Аргентина Аргентина 9 Бронза
9 Сопственик на ПРО пакет Шпанија jmlibreria Шпанија Шпанија 8 Бронза
10 Сопственик на ПРО пакет Русија avs1723 Русија Русија 8 Бронза
11 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Ladic Република Чешка Република Чешка 7 Бронза
12 Капитен на националниот тим Унгарија ferrri Унгарија Унгарија 7 Бронза
13 1953kometabrno Република Чешка Република Чешка 7 Бронза
14 Сопственик на ПРО пакет Романија MirceaLucescu Романија Романија 7 Бронза
15 Сопственик на ПРО пакет Швајцарија prods72 Швајцарија Швајцарија 7 Бронза
16 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка kingjaa Република Чешка Република Чешка 7 Бронза
17 Основачи на PowerPlay Manager проектот maxo Словачка Словачка 6 Бронза
18 mrogon71 Словачка Словачка 6 Бронза
19 Сопственик на ПРО пакет Германија Penalty Германија Германија 6 Бронза
20 Модератор Templier Латвија Латвија 6 Бронза
21 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Marty Marsh Република Чешка Република Чешка 6 Бронза
22 Сопственик на ПРО пакет Русија Ilgizka Русија Русија 6 Бронза
23 spurskonrad Полска Полска 6 Бронза
24 juri21 Словачка Словачка 6 Бронза
25 Директор за подршка dario Хрватска Хрватска 6 Бронза
26 Главен уредник на PowerPlay магазинот odik Република Чешка Република Чешка 5 Бронза
27 Капитен на националниот тим Романија leonidas2 Романија Романија 5 Бронза
28 Модератор everlastingz Италија Италија 5 Бронза
29 Сопственик на ПРО пакет Шведска mickemicke59 Шведска Шведска 5 Бронза
30 Сопственик на ПРО пакет Унгарија ince Унгарија Унгарија 5 Бронза
31 Сопственик на ПРО пакет Шведска miru01 Шведска Шведска 5 Бронза
32 Модератор nourvitch Мароко Мароко 5 Бронза
33 Сопственик на ПРО пакет Унгарија Tseby Унгарија Унгарија 5 Бронза
34 Сопственик на ПРО пакет Франција babou45 Франција Франција 5 Бронза
35 Сопственик на ПРО пакет Италија Fantomax Италија Италија 5 Бронза
36 Сопственик на ПРО пакет Бугарија NikoSoft Бугарија Бугарија 4 -
37 Niton Словачка Словачка 4 -
38 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Huddy Република Чешка Република Чешка 4 -
39 Сопственик на ПРО пакет Шведска rrg67 Шведска Шведска 4 -
40 Сопственик на ПРО пакет Германија db73 Германија Германија 4 -
41 Сопственик на ПРО пакет Словачка Plato1 Словачка Словачка 4 -
42 Сопственик на ПРО пакет Канада kanukisbrave Канада Канада 4 -
43 vdovec Република Чешка Република Чешка 4 -
44 Lars Franke Германија Германија 4 -
45 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка pkrejcirik Република Чешка Република Чешка 4 -
46 Сопственик на ПРО пакет Италија graziaxxl Италија Италија 4 -
47 Сопственик на ПРО пакет САД Jempi САД САД 4 -
48 Manutrasher Обединето Кралство Обединето Кралство 4 -
49 Сопственик на ПРО пакет Словачка sx19 Словачка Словачка 3 -
50 Личност блиска на PPM тимот Dinco Словачка Словачка 3 -