Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Франција Mantachiev

Мемаџер ID: 353731
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 408
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-01-14 (Позиција: 245012)
Држава и регион Франција Франција, Auvergne
Јазици
Логирања 19511 (Позиција: 30)
Активност 1y 9m 21d 6h 21m (Позиција: 681)

Тимови


Фудбалски тим
Франција AS Saint-Etienne
Франција I.1
Искуство
4151 - експерт
Basketball team
Франција Saint-Étienne Basket
Франција II.3
Искуство
2638 - експерт

Менаџерски награди


13x
30x
4x
11x
4x
5x
3x
4x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-10-23 08:27:10
2021-10-23 02:37:45
2021-10-22 21:33:42
2021-10-22 19:49:45
2021-10-22 07:30:39