Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: NikoSoft

Мемаџер ID: 334
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 367
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Nikolay Nedkov
Датум на раѓање 1964-03-07
Возраст 56 (роденден за 342 дена)
Налогот е создаден 2007-05-27 (Позиција: 266)
Држава и регион Бугарија Бугарија, Russe
Јазици
Пол Машко
Логирања 7855 (Позиција: 1456)
Активност 8y 5m 15d 16h 7m (Позиција: 1)

Тимови


Фудбалски тим
Бугарија NikoGiants
Бугарија II.3
Искуство
3582 - експерт

Менаџерски награди


12x
14x
3x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-03-30 05:31:27
2020-03-29 08:56:29
2020-03-29 07:51:39
2020-03-28 20:08:38
2020-03-28 07:42:11