Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Најмногу потрошени кредити на опции од ПЛУС пакетот во хокеј

Хокеј на мраз
Влези во твојот тим
Public Account
Фудбал
Влези во твојот тим
Public account
Ракомет
Влези во твојот тим
Public account
Kошарка
Влези во твојот тим
Public account
Службена PPM страница на Фејсбук
Стиснете Лајк на нашата Фејсбук страница и добијте ги најновите новости пред сите останати.
Апликации
Партнер на Денот
Поз Корисничко име Држава БројНаграда
1 homerzimpzon Италија Италија 31585 Злато
2 Сопственик на ПРО пакет Германија Obelix80 Германија Германија 31530 Злато
3 Сопственик на ПРО пакет САД Headhog САД САД 21690 Злато
4 Сопственик на ПРО пакет Швајцарија bosshcap Швајцарија Швајцарија 11514 Злато
5 Сопственик на ПРО пакет Германија Fireblade Германија Германија 11330 Злато
6 Сопственик на ПРО пакет Финска Hegu Финска Финска 10692 Злато
7 Сопственик на ПРО пакет Латвија aigins Латвија Латвија 10554 Злато
8 Сопственик на ПРО пакет Германија buckow1 Германија Германија 9579 Злато
9 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Huddy Република Чешка Република Чешка 9267 Злато
10 Сопственик на ПРО пакет Словачка conradi Словачка Словачка 8105 Злато
11 Сопственик на ПРО пакет Австрија ageisler Австрија Австрија 7684 Злато
12 Trashers Словачка Словачка 7616 Злато
13 Сопственик на ПРО пакет Швајцарија Schulthi Швајцарија Швајцарија 7592 Злато
14 Gamemaster lubosko Словачка Словачка 7355 Злато
15 Сопственик на ПРО пакет Германија Frosch38 Германија Германија 7295 Злато
16 lujoman Шведска Шведска 6976 Злато
17 RENE DRAGO Словачка Словачка 6511 Злато
18 Сопственик на ПРО пакет Словачка yaro8 Словачка Словачка 6365 Злато
19 Директор за подршка dario Хрватска Хрватска 6343 Злато
20 wildone79 Република Чешка Република Чешка 6240 Злато
21 Сопственик на ПРО пакет Словачка MarcelPErrySlamka Словачка Словачка 6224 Злато
22 cyrillou13 Франција Франција 6000 Злато
23 piettasenristi Финска Финска 5612 Злато
24 Robsi Република Чешка Република Чешка 5458 Злато
25 Semisonic Германија Германија 5215 Злато
26 Сопственик на ПРО пакет Германија Penalty Германија Германија 5207 Злато
27 sadists Латвија Латвија 5195 Злато
28 Сопственик на ПРО пакет Швајцарија Asco1 Швајцарија Швајцарија 4878 Злато
29 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка abyss55 Република Чешка Република Чешка 4721 Злато
30 Сопственик на ПРО пакет Германија suesswurm Германија Германија 4647 Злато
31 Главен модератор Zdenall Република Чешка Република Чешка 4537 Злато
32 briefkastenoma Германија Германија 4534 Злато
33 locutor Полска Полска 4523 Злато
34 strelka Русија Русија 4510 Злато
35 Сопственик на ПРО пакет Франција babou45 Франција Франција 4461 Злато
36 Burke Данска Данска 4359 Злато
37 monkesh18 Швајцарија Швајцарија 4277 Злато
38 Johan76 Шведска Шведска 4255 Злато
39 Сопственик на ПРО пакет Германија maxrebo Германија Германија 4252 Злато
40 Gamemasters' супервизор McRoyal Германија Германија 4154 Злато
41 Сопственик на ПРО пакет Франција Tetaslap Франција Франција 4066 Злато
42 Сопственик на ПРО пакет Германија Sheik Sinan von Masyaf Германија Германија 3968 Злато
43 Капитен на националниот тим Австрија menoa Австрија Австрија 3849 Злато
44 Сопственик на ПРО пакет Унгарија bumbumka Унгарија Унгарија 3842 Злато
45 Magwi Шведска Шведска 3811 Злато
46 Сопственик на ПРО пакет Словачка gigi11 Словачка Словачка 3750 Злато
47 Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Ladic Република Чешка Република Чешка 3716 Злато
48 Сопственик на ПРО пакет Швајцарија icepablo Швајцарија Швајцарија 3698 Злато
49 Сопственик на ПРО пакет Германија Bodycheck65 Германија Германија 3643 Злато
50 Tarsus Швајцарија Швајцарија 3538 Злато