Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка yaro8

Мемаџер ID: 323177

Пријатели


Вкупно пријатели: 95
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Jaro
Налогот е создаден 2009-11-17 (Позиција: 223915)
Држава и регион Словачка Словачка, Bratislavský
Јазици
Пол Машко
Логирања 11588 (Позиција: 289)
Активност 1y 5m 13d 14h 38m (Позиција: 1058)

Тимови


Хокеј тим
Словачка MHC Torpédo Martin
Словачка I.1
Искуство
3615 - експерт

Менаџерски награди


108x
305x
148x
7x
2x
2x
3x
4x
2x
4x
2x
6x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-14 19:32:37
2019-10-14 16:23:10
2019-10-14 14:30:52
2019-10-14 10:47:23
2019-10-13 19:17:00