Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Германија buckow1

Мемаџер ID: 238136

Пријатели


Вкупно пријатели: 4
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-05-20 (Позиција: 171247)
Држава и регион Германија Германија, Baden-Württemberg
Јазици
Пол непознато
Логирања 5876 (Позиција: 3143)
Активност 3y 8m 8d 9h 16m (Позиција: 38)

Тимови


Хокеј тим
Германија Senators 09
Германија II.4
Искуство
3644 - експерт
Фудбалски тим
Германија Senators 10
Германија I.1
Искуство
3291 - експерт
Handball team
Германија Senators 13
Германија II.3
Искуство
2191 - експерт
Basketball team
Германија Senators 14
Германија II.3
Искуство
1813 - експерт

Менаџерски награди


31x
83x
39x
43x
75x
47x
29x
75x
28x
47x
23x
47x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-21 20:58:41
2019-08-20 19:49:48
2019-08-19 17:27:25
2019-08-18 17:54:22
2019-08-18 07:15:16