Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Германија Frosch38

Мемаџер ID: 181688
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 29
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-02-12 (Позиција: 140186)
Држава и регион Германија Германија, Baden-Württemberg
Јазици
Пол Машко
Логирања 5273 (Позиција: 4126)
Активност 4y 8m 5d 16h 27m (Позиција: 11)

Тимови


Хокеј тим
Германија Kinzigtal-Wings
Германија II.1
Искуство
3674 - експерт
Фудбалски тим
Германија Kinzital-Schwalbenkönige
Германија II.4
Искуство
3304 - експерт
Handball team
Германија Kinzigtal-Blocker
Германија II.1
Искуство
2210 - експерт
Basketball team
Германија Kinzigtal-Dunker
Германија II.3
Искуство
1820 - експерт

Менаџерски награди


20x
50x
31x
32x
64x
56x
46x
29x
102x
33x
70x
55x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-09-20 08:57:24
2019-09-19 21:59:32
2019-09-18 11:28:21
2019-09-17 23:15:20
2019-09-17 12:34:10