Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Франција Tetaslap

Мемаџер ID: 136475

Пријатели


Вкупно пријатели: 297
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Flo
Налогот е создаден 2008-11-25 (Позиција: 108456)
Држава и регион Франција Франција, Corse
Јазици
Пол Машко
Логирања 10729 (Позиција: 401)
Активност 2y 3m 18d 19h 45m (Позиција: 284)

Тимови


Хокеј тим
Франција RHCPA Goaltending Academy
Франција II.2
Искуство
3680 - експерт

Менаџерски награди


41x
19x
12x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-17 08:02:45
2019-10-16 19:36:33
2019-10-16 10:14:27
2019-10-16 02:08:20
2019-10-15 11:54:41