Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1307 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка vikytor87

Мемаџер ID: 334279

Пријатели


Вкупно пријатели: 367
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-12-08 (Позиција: 231734)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Логирања 10685 (Позиција: 613)
Активност непознато

Тимови


Хокеј тим
Словачка HC Košice 87
Словачка IV.27
Искуство
3972 - експерт
Фудбалски тим
Словачка MFK Košice 47
Словачка II.3
Искуство
3762 - експерт
Handball team
Словачка HK Furča Destroyers
Словачка III.6
Искуство
2602 - експерт
Basketball team
Словачка Damagers
Словачка III.7
Искуство
2206 - експерт

Менаџерски награди


25x
20x
15x
17x
5x
10x
8x
4x
7x
3x
8x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-06-15 19:14:33
2021-06-14 07:34:58
2021-06-13 21:20:39
2021-06-12 20:55:41
2021-06-12 19:27:02