Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: cukeroza

Мемаџер ID: 275804
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 55
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Peter
Датум на раѓање 1990-06-27
Возраст 29 (роденден за 132 дена)
Налогот е создаден 2009-08-08 (Позиција: 193348)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Пол Машко
Логирања 3789 (Позиција: 7815)
Активност 1y 3m 26d 12h 56m (Позиција: 1336)

Менаџерски награди


16x
6x
3x
4x
7x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-08-03 20:52:05
2018-09-16 11:05:17
2018-09-11 05:07:20
2018-09-10 05:21:21
2018-09-06 18:05:49