Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Капитен на националниот тим Латвија marissjomkans

Мемаџер ID: 213202
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 467
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Māris Sjomkāns
Датум на раѓање 1981-07-30
Возраст 38 (роденден за 189 дена)
Налогот е создаден 2009-04-06 (Позиција: 157197)
Држава и регион Латвија Латвија, Rīga
Јазици
Пол Машко
Логирања 10289 (Позиција: 514)
Активност 3y 4m 7d 18h 37m (Позиција: 59)

Тимови


Хокеј тим
Латвија Maromans
Латвија I.1
Искуство
3873 - експерт
Фудбалски тим
Латвија FC Maromans
Латвија I.1
Искуство
3524 - експерт
Handball team
Латвија RK Bankrots
Латвија II.3
Искуство
660 - експерт
Basketball team
Латвија BK Maromans
Латвија I.1
Искуство
2035 - експерт

Менаџерски награди


28x
37x
52x
56x
36x
34x
12x
42x
17x
20x
19x
24x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-22 20:25:32
2020-01-22 13:48:44
2020-01-22 09:59:18
2020-01-22 04:15:24
2020-01-21 07:36:24