Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: ACSmark

Мемаџер ID: 95260

Пријатели


Вкупно пријатели: 44
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Jiří ******
Датум на раѓање 1981-08-07
Возраст 38 (роденден за 129 дена)
Налогот е создаден 2008-08-28 (Позиција: 76124)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Středočeský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 4516 (Позиција: 5849)
Активност 4m 19d 17h 51m (Позиција: 9290)

Менаџерски награди


2x
3x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2016-01-13 17:44:39
2015-12-21 19:50:57
2015-12-20 11:50:09
2015-12-16 19:42:43
2015-12-14 18:20:48