Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: liouffy

Мемаџер ID: 818386
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 4
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме schtroumpf beta
Датум на раѓање 2001-10-01
Возраст 18 (роденден за 220 дена)
Налогот е создаден 2011-08-30 11:12:28
Држава и регион Франција Франција
Јазици
Пол Машко
Логирања непознато
Активност непознато

Последни логирања


2011-08-30 11:12:28