Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Модератор leopard2

Мемаџер ID: 133746

Пријатели


Вкупно пријатели: 263
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Tarek Muhammed
Датум на раѓање 1989-04-16
Возраст 30 (роденден за 82 дена)
Налогот е создаден 2008-11-19 (Позиција: 106336)
Држава и регион Египет Египет, Cairo
Јазици
Пол Машко
Логирања 6647 (Позиција: 2412)
Активност 9m 13d 8h 11m (Позиција: 3627)

Менаџерски награди


2x
2x
2x
5x

Трофеи на менаџерот


Најнови настани на менаџерот


Модератор leopard2 не е повеќе пријател со Сопственик на ПРО пакет Украина KurkaEvgen

Последни логирања


2019-05-07 14:50:47
2019-02-02 18:13:08
2019-01-23 18:06:20
2019-01-17 19:24:11
2018-12-24 02:18:59