Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: djdef10

Мемаџер ID: 8163

Пријатели


Вкупно пријатели: 6
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме enn
Налогот е создаден 2007-07-22 (Позиција: 7695)
Држава и регион Естонија Естонија, Pärnu
Јазици
Пол Машко
Логирања 2016 (Позиција: 17582)
Активност 19d 4h 13m (Позиција: 41491)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2012-03-04 07:35:26
2012-03-01 16:37:38
2012-02-24 12:46:00
2012-02-21 10:06:28
2012-02-19 18:58:42