Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Република Чешка jilas13

Мемаџер ID: 61108

Пријатели


Вкупно пријатели: 37
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Petr
Датум на раѓање 1974-06-03
Возраст 45 (роденден за 60 дена)
Налогот е создаден 2008-05-01 (Позиција: 48357)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Pardubický kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 16611 (Позиција: 46)
Активност 2y 11m 25d 2h 3m (Позиција: 95)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка SVÍTKOV STARS PARDUBICE
Република Чешка II.3
Искуство
3911 - експерт

Менаџерски награди


31x
9x
20x
20x
15x
13x
31x
12x
9x
12x
129x
9x

Трофеи на менаџерот


Најнови настани на менаџерот


Сопственик на ПРО пакет Република Чешка jilas13 не е повеќе пријател со Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Pajchl79, masterson16, Lady Sansa, cropop

Последни логирања


2020-04-03 20:22:19
2020-04-03 09:35:29
2020-04-02 21:14:23
2020-04-02 18:24:14
2020-04-02 05:29:01