Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка snehuliak69

Мемаџер ID: 506126

Пријатели


Вкупно пријатели: 55
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-10-09 (Позиција: 336562)
Држава и регион Словачка Словачка, Bratislavský
Јазици
Пол Машко
Логирања 6511 (Позиција: 2546)
Активност 1y 6m 21d 22h 50m (Позиција: 904)

Тимови


Хокеј тим
Словачка HC Ladove Medvede
Словачка III.15
Искуство
3084 - експерт
Фудбалски тим
Словачка FC Zohorský Čerti
Словачка II.4
Искуство
3112 - експерт
Handball team
Словачка OŠK hádzanej Zohor
Словачка III.9
Искуство
603 - експерт
Basketball team
Словачка BT Fenix
Словачка II.1
Искуство
1771 - експерт

Менаџерски награди


214x
239x
119x
86x
138x
85x
376x
200x
134x
48x
195x
51x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-22 19:39:48
2020-01-22 08:42:16
2020-01-21 21:09:59
2020-01-21 14:02:20
2020-01-21 12:07:51