Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Модератор j400

Мемаџер ID: 453934
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 341
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Jano
Датум на раѓање 1979-10-05
Возраст 40 (роденден за 355 дена)
Налогот е создаден 2010-07-21 (Позиција: 307315)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 9793 (Позиција: 574)
Активност 2y 10m 7d 21h 0m (Позиција: 111)

Тимови


Хокеј тим
Словачка HC Back-country Široké
Словачка I.1
Искуство
2334 - експерт
Фудбалски тим
Словачка FC Back-country Široké
Словачка I.1
Искуство
3367 - експерт
Handball team
Словачка HC Back-country Široké
Словачка I.1
Искуство
2331 - експерт
Basketball team
Словачка BC Back-country Široké
Словачка II.3
Искуство
1936 - експерт

Менаџерски награди


44x
199x
78x
194x
129x
54x
63x
95x
57x
31x
62x
2x
7x
22x
6x
2x
3x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-15 18:16:15
2019-10-15 11:13:36
2019-10-14 19:15:36
2019-10-14 14:04:23
2019-10-14 08:39:59