Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Lelinciak

Мемаџер ID: 20392
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 289
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2007-10-24 (Позиција: 15998)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Логирања 9622 (Позиција: 1164)

Менаџерски награди


7x
5x
11x
4x
2x
5x
35x
15x
6x
2x
2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2018-05-22 08:39:05
2018-04-24 15:04:54
2018-04-02 11:43:02
2018-03-31 12:26:02
2018-03-30 16:09:31