Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Помошник Baku35

Мемаџер ID: 1603613

Пријатели


Вкупно пријатели: 492
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме İbrahim Namazlı
Датум на раѓање 1998-12-10
Возраст 21 (роденден за 294 дена)
Налогот е создаден 2014-03-19 (Позиција: 841517)
Држава и регион Азербеjџан Азербеjџан, Bakı
Јазици
Пол Машко
Логирања 2325 (Позиција: 15017)
Активност 2m 10d 21h 8m (Позиција: 17500)

Менаџерски награди


6x
3x
5x
4x
12x
2x
5x
5x
2x
2x
3x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-12-12 06:59:33
2019-12-03 13:45:21
2019-07-14 21:14:58
2019-07-13 20:00:25
2019-07-03 20:55:51