Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Debakel

Мемаџер ID: 334739

Пријатели


Вкупно пријатели: 7
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-12-09 (Позиција: 232086)
Држава и регион Словачка Словачка, Nitriansky
Јазици
Пол
Логирања 7250 (Позиција: 1775)
Активност 6m 9d 0h 44m (Позиција: 6469)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2016-08-27 14:26:14
2016-08-26 11:00:13
2016-08-26 08:30:38
2016-08-25 07:44:31
2016-08-24 08:51:25