Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: aliseus

Мемаџер ID: 295373

Пријатели


Вкупно пријатели: 11
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-09-20 (Позиција: 205446)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 2631 (Позиција: 12807)
Активност 5m 12d 19h 32m (Позиција: 7735)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2013-10-21 21:04:56
2013-09-24 21:22:52
2013-09-23 21:26:26
2013-09-12 18:46:19
2013-09-04 20:53:00