Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Gomakro

Мемаџер ID: 2161846

Пријатели


Вкупно пријатели: 22
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Датум на раѓање 1973-06-03
Возраст 46 (роденден за 262 дена)
Налогот е создаден 2019-03-14 (Позиција: 1014418)
Држава и регион Австрија Австрија, Wien
Јазици
Пол Машко
Логирања 169 (Позиција: 72293)
Активност 6d 19h 17m (Позиција: 65860)

Тимови


Хокеј тим
Австрија Polonia Wien
Австрија II.2
Искуство
121 - професионален
Фудбалски тим
Австрија Polonia Wien
Австрија II.1
Искуство
120 - професионален
Handball team
Австрија Polonia Wien
Австрија I.1
Искуство
86 - аматер
Basketball team
Австрија Polonia Wien
Австрија I.1
Искуство
118 - професионален

Менаџерски награди


3x
2x
2x
2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-09-14 17:50:24
2019-09-13 13:29:09
2019-09-12 18:21:16
2019-09-10 11:14:15
2019-09-09 19:40:19