Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: smohtaram

Мемаџер ID: 2029067

Пријатели


Вкупно пријатели: 486
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме ssss sssss
Датум на раѓање 1998-01-18
Возраст 22 (роденден за 289 дена)
Налогот е создаден 2017-05-05 (Позиција: 992183)
Држава и регион Иран Иран, Ardabil
Јазици
Пол Машко
Логирања 973 (Позиција: 32810)
Активност 2m 7d 7h 26m (Позиција: 18260)

Менаџерски награди


8x
7x
10x
4x
41x
35x
5x
5x
2x
38x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Најнови настани на менаџерот


smohtaram не е повеќе пријател со Сопственик на ПРО пакет Република Чешка SUPERCHEZA

Последни логирања


2019-06-28 19:05:25
2019-05-27 18:39:02
2019-05-11 02:30:39
2019-05-09 17:29:42
2019-05-06 17:11:25