Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Emad Saoudy

Мемаџер ID: 1460022

Пријатели


Вкупно пријатели: 20
Менаџерскиот налог е блокиран
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2013-09-06 20:01:08
Држава и регион Египет Египет, Cairo
Јазици
Пол Машко
Логирања непознато
Активност непознато

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2016-08-09 21:14:11
2016-08-09 19:38:00
2016-08-08 23:00:04
2016-08-08 19:00:44
2016-08-08 01:46:47