Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: ZalmansG

Мемаџер ID: 141734

Пријатели


Вкупно пријатели: 69
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме G. Zalmans
Датум на раѓање 1985-11-24
Возраст 33 (роденден за 91 дена)
Налогот е создаден 2008-12-05 (Позиција: 112355)
Држава и регион Латвија Латвија, Dobele
Јазици
Пол Машко
Логирања 12185 (Позиција: 216)
Активност 1y 2m 15d 9h 24m (Позиција: 1608)

Тимови


Хокеј тим
Латвија HK Zemgales Piekūni
Латвија II.1
Искуство
2629 - експерт

Менаџерски награди


13x
8x
4x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-08-12 20:01:32
2019-08-07 10:53:20
2019-07-22 22:47:43
2019-07-20 23:55:45
2019-07-05 00:08:18