Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Модератор asersjd

Мемаџер ID: 13666
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 499
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме janis
Датум на раѓање 1988-07-07
Возраст 31 (роденден за 171 дена)
Налогот е создаден 2007-09-09 (Позиција: 12191)
Држава и регион Латвија Латвија, Valka
Јазици
Пол Машко
Логирања 6751 (Позиција: 2292)
Активност 2y 1m 16d 20h 58m (Позиција: 372)

Тимови


Хокеј тим
Латвија HK Vijciems
Латвија I.1
Искуство
3494 - експерт
Фудбалски тим
Латвија FK CĒSU STEELERS
Латвија II.2
Искуство
2523 - експерт
Handball team
Латвија Vijciems
Латвија III.2
Искуство
158 - професионален
Basketball team
Латвија BK Vijciems
Латвија I.1
Искуство
1788 - експерт

Менаџерски награди


51x
41x
22x
23x
34x
5x
18x
4x
3x
2x
3x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-17 20:21:10
2020-01-17 09:59:38
2020-01-16 20:42:20
2020-01-15 21:44:56
2020-01-15 16:50:04