Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Yoyogi

Мемаџер ID: 129632

Пријатели


Вкупно пријатели: 219
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Octavius Maxentius Glaucia
Датум на раѓање 1900-01-01
Возраст 120 (роденден за 311 дена)
Налогот е создаден 2008-11-11 (Позиција: 103154)
Држава и регион Полска Полска, Śląskie
Јазици
Пол Машко
Логирања 13769 (Позиција: 145)
Активност 2y 4m 29d 22h 27m (Позиција: 250)

Тимови


Хокеј тим
Полска KS Sokół Katowice
Полска III.14
Искуство
1197 - експерт
Фудбалски тим
Полска KS Sokół Katowice
Полска I.1
Искуство
3470 - експерт
Basketball team
Полска KS Sokół Katowice
Полска I.1
Искуство
2015 - експерт

Менаџерски награди


13x
6x
4x
5x
7x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-02-25 12:16:04
2020-02-24 13:34:23
2020-02-23 12:43:27
2020-02-22 12:08:13
2020-02-21 11:09:19