Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: danilo987

Мемаџер ID: 126470

Пријатели


Вкупно пријатели: 284
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2008-11-05 (Позиција: 100686)
Држава и регион Словачка Словачка, Trenčiansky
Јазици
Логирања 8599 (Позиција: 1987)

Менаџерски награди


10x
4x
3x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-11-10 04:10:20
2020-10-29 17:48:01
2020-10-23 23:26:48
2020-10-19 11:54:30
2020-10-18 17:46:37