Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Nick17

Мемаџер ID: 1227106

Пријатели


Вкупно пријатели: 59
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Vincent Vell
Датум на раѓање 1996-06-20
Возраст 23 (роденден за 79 дена)
Налогот е создаден 2013-01-03 (Позиција: 698220)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Jihomoravský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 5776 (Позиција: 3527)
Активност 7m 28d 21h 57m (Позиција: 4711)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка SHC Tygři Beroun
Република Чешка IV.39
Искуство
1310 - експерт
Фудбалски тим
Република Чешка SFK Tygři Beroun
Република Чешка IV.17
Искуство
975 - експерт
Handball team
Република Чешка HK Beach Beroun
Република Чешка III.8
Искуство
2413 - експерт
Basketball team
Република Чешка SBK Sokol Beroun
Република Чешка III.4
Искуство
2020 - експерт

Менаџерски награди


11x
19x
18x
10x
23x
5x
12x
14x
29x
4x
7x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-04-01 11:11:56
2020-04-01 08:53:58
2020-03-31 12:51:14
2020-03-30 10:44:30
2020-03-29 22:26:35