Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Личност блиска на PPM тимот samsa

Мемаџер ID: 11006
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 460
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Radek Tomšej
Датум на раѓање 1982-05-22
Возраст 37 (роденден за 48 дена)
Налогот е создаден 2007-08-19 (Позиција: 10348)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Jihomoravský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 13213 (Позиција: 179)
Активност 1y 4m 1d 3h 11m (Позиција: 1317)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка Colligo Břeclav
Република Чешка IV.28
Искуство
1140 - експерт

Менаџерски награди


4x
12x
8x
16x
5x
9x
14x
7x
10x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-04-04 06:59:51
2020-04-03 19:38:42
2020-04-02 19:24:34
2020-04-01 19:17:29
2020-04-01 07:02:53