Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: andres056

Мемаџер ID: 973609

Пријатели


Вкупно пријатели: 19
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме andres 056
Датум на раѓање 1984-01-01
Возраст 36 (роденден за 316 дена)
Налогот е создаден 2012-03-25 (Позиција: 586630)
Држава и регион Естонија Естонија, Tartu
Јазици
Пол Машко
Логирања 4352 (Позиција: 6215)
Активност 3m 3d 6h 25m (Позиција: 13851)

Менаџерски награди


14x
17x
17x
5x
10x
6x
7x
11x
8x
2x
5x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2018-06-16 22:43:11
2018-06-13 22:18:23
2018-06-10 19:58:14
2018-06-05 13:16:18
2018-05-27 15:12:30