Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: theprince2012

Мемаџер ID: 961370

Пријатели


Вкупно пријатели: 460
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Sir Alex Ferguson JR
Датум на раѓање 1990-03-15
Возраст 29 (роденден за 24 дена)
Налогот е создаден 2012-03-04 (Позиција: 580646)
Држава и регион Венецуела Венецуела, Región Capital
Јазици
Пол Машко
Логирања 5449 (Позиција: 4006)
Активност 11m 22d 6h 30m (Позиција: 2540)

Менаџерски награди


31x
24x
19x
3x
5x
7x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-01-13 00:22:20
2019-09-28 03:31:27
2019-01-31 18:51:01
2018-08-21 16:07:02
2018-06-23 19:59:34