Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Messi9999

Мемаџер ID: 827379

Пријатели


Вкупно пријатели: 94
Менаџерскиот налог е блокиран
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2011-09-07 17:34:45
Држава и регион Словачка Словачка, Trenčiansky
Јазици
Пол Машко
Логирања непознато
Активност непознато

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2014-01-11 13:43:32
2014-01-11 07:12:49
2014-01-11 01:56:07
2014-01-10 18:13:35
2014-01-10 08:56:01