Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: mauro631

Мемаџер ID: 764445

Пријатели


Вкупно пријатели: 318
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Mauro Galván
Датум на раѓање 1987-04-30
Возраст 32 (роденден за 65 дена)
Налогот е создаден 2011-07-10 (Позиција: 476255)
Држава и регион Аргентина Аргентина, Provincia de Buenos Aires
Јазици
Пол Машко
Логирања 5222 (Позиција: 4399)
Активност 12m 1d 23h 52m (Позиција: 2432)

Менаџерски награди


12x
11x
4x
26x
13x
28x
5x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-11-15 21:31:25
2019-11-14 03:14:29
2019-11-07 22:52:07
2019-11-05 17:56:17
2019-10-25 02:38:15