Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словенија ANDI #99

Мемаџер ID: 701
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 164
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2007-05-27 (Позиција: 620)
Држава и регион Словенија Словенија, Ljubljana
Јазици
Логирања 15833 (Позиција: 110)
Активност 1y 19d 13h 42m (Позиција: 2309)

Тимови


Хокеј тим
Словенија HC Kamnik Mammoths
Словенија I.1
Искуство
4311 - експерт

Менаџерски награди


16x
6x
3x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2021-10-22 16:57:35
2021-10-21 15:47:16
2021-10-20 19:04:06
2021-10-18 16:31:44
2021-10-17 19:16:52