Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Русија Lada Togliatty

Мемаџер ID: 666157

Пријатели


Вкупно пријатели: 6
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Lada Togliatty
Датум на раѓање 1976-08-15
Возраст 43 (роденден за 359 дена)
Налогот е создаден 2011-03-25 (Позиција: 427044)
Држава и регион Русија Русија, Samara
Јазици
Пол Машко
Логирања 8903 (Позиција: 805)
Активност 1y 4m 25d 4h 4m (Позиција: 1129)

Тимови


Хокеј тим
Русија HK Lada Togliatty
Русија III.9
Искуство
1429 - експерт
Фудбалски тим
Русија FC Vesta Togliatty
Русија II.2
Искуство
1428 - експерт
Handball team
Русија GK Togliatty Fireballs
Русија II.1
Искуство
1430 - експерт
Basketball team
Русија BK Togliatty Star Wings
Русија II.2
Искуство
1429 - експерт

Менаџерски награди


75x
122x
56x
4x
25x
3x
13x
4x
14x
6x
3x
2x
17x
6x
6x
5x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-21 17:34:12
2019-08-21 15:04:37
2019-08-21 12:02:08
2019-08-21 07:22:10
2019-08-20 19:13:22