Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Уредник на PowerPlay магазинот Kalores

Мемаџер ID: 598283

Пријатели


Вкупно пријатели: 29
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Aleš
Налогот е создаден 2011-01-25 (Позиција: 389855)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Liberecký kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 17585 (Позиција: 35)
Активност 1y 5m 27d 14h 58m (Позиција: 1012)

Тимови


Хокеј тим
Република Чешка Knights of Liberec
Република Чешка I.1
Искуство
3304 - експерт
Basketball team
Република Чешка Knights of Liberec
Република Чешка II.1
Искуство
930 - експерт

Менаџерски награди


10x
11x
6x
13x
4x
12x
4x
6x
2x

Трофеи на менаџерот


Најнови настани на менаџерот


Уредник на PowerPlay магазинот Kalores стана пријател со Сопственик на ПРО пакет Република Чешка Polonus, Сопственик на ПРО пакет Република Чешка styfi

Последни логирања


2020-02-20 07:47:09
2020-02-20 06:26:24
2020-02-20 05:35:41
2020-02-19 19:22:51
2020-02-19 18:43:53