Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: zagreb7070

Мемаџер ID: 546016
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 114
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Датум на раѓање 1995-10-17
Возраст 24 (роденден за 365 дена)
Налогот е создаден 2010-11-22 (Позиција: 359762)
Држава и регион Хрватска Хрватска, Zagreb
Јазици
Пол Машко
Логирања 3219 (Позиција: 9809)
Активност 4m 1d 23h 25m (Позиција: 10588)

Тимови


Хокеј тим
Хрватска zagreb7070
Хрватска II.4
Искуство
1935 - експерт
Фудбалски тим
Хрватска zagreb7070
Хрватска II.2
Искуство
2055 - експерт
Handball team
Хрватска RK Mamutica
Хрватска II.3
Искуство
1238 - експерт
Basketball team
Хрватска Kunta Kinte
Хрватска I.1
Искуство
1065 - експерт

Менаџерски награди


9x
7x
4x
5x
13x
7x
3x
6x
4x
5x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-10-16 20:23:34
2019-10-10 19:53:37
2019-10-07 19:15:17
2019-10-04 18:32:27
2019-09-26 17:22:49