Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: PetrMarada

Мемаџер ID: 463980
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 24
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Petr Marada
Датум на раѓање 1965-09-11
Возраст 54 (роденден за 162 дена)
Налогот е создаден 2010-08-15 (Позиција: 313311)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Jihomoravský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 3444 (Позиција: 9079)
Активност 3m 20d 15h 26m (Позиција: 11809)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2016-10-25 22:54:03
2016-10-01 09:08:19
2016-09-15 19:38:11
2016-09-08 21:31:20
2016-08-29 17:51:11