Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Шведска Arvut

Мемаџер ID: 455607

Пријатели


Вкупно пријатели: 303
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Arvid Yngvesson
Датум на раѓање 1998-12-28
Возраст 21 (роденден за 312 дена)
Налогот е создаден 2010-07-25 (Позиција: 308332)
Држава и регион Шведска Шведска, Dalarna
Јазици
Пол Машко
Логирања 8688 (Позиција: 1002)
Активност 8m 12d 22h 41m (Позиција: 4320)

Тимови


Хокеј тим
Шведска Leksands Krigare
Шведска II.4
Искуство
3360 - експерт
Фудбалски тим
Шведска Kungliga IK Brage
Шведска I.1
Искуство
3358 - експерт
Handball team
Шведска Spirit HC
Шведска I.1
Искуство
2440 - експерт
Basketball team
Шведска Angry Giraffes
Шведска I.1
Искуство
2053 - експерт

Менаџерски награди


95x
40x
51x
22x
23x
41x
31x
123x
27x
24x
22x
15x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-02-19 20:11:35
2020-02-18 15:58:50
2020-02-17 14:21:07
2020-02-17 01:13:17
2020-02-15 22:33:55