Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: johncanibal

Мемаџер ID: 447094

Пријатели


Вкупно пријатели: 101
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме JOÃO PAULO MORIAS
Датум на раѓање 1986-01-14
Возраст 33 (роденден за 91 дена)
Налогот е создаден 2010-07-04 (Позиција: 303294)
Држава и регион Бразил Бразил, Rio Grande do Norte
Јазици
Пол Машко
Логирања 7203 (Позиција: 1809)
Активност 7m 8d 17h 10m (Позиција: 5232)

Тимови


Фудбалски тим
Бразил Ipueira Futebol Clube
Бразил I.1
Искуство
3055 - експерт

Менаџерски награди


2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-10-15 00:55:13
2019-10-15 00:17:19
2019-10-14 23:34:46
2019-10-13 14:07:55
2019-10-13 03:41:11