Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Германија Dojuso

Мемаџер ID: 410626

Пријатели


Вкупно пријатели: 4
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-04-22 (Позиција: 281291)
Држава и регион Германија Германија, Niedersachsen
Јазици
Пол Машко
Логирања 6254 (Позиција: 2738)
Активност 1y 16d 6h 31m (Позиција: 2148)

Тимови


Фудбалски тим
Германија Südergellersen
Германија II.1
Искуство
3395 - експерт

Менаџерски награди


30x
27x
24x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-15 21:03:05
2019-10-15 19:41:52
2019-10-14 08:40:26
2019-10-13 20:15:08
2019-10-13 10:40:04