Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Преведувач Huntsabi

Мемаџер ID: 403358

Пријатели


Вкупно пријатели: 213
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2010-04-07 (Позиција: 276804)
Држава и регион Унгарија Унгарија, Miskolc
Јазици
Логирања 12160 (Позиција: 592)

Тимови


Хокеј тим
Унгарија Diósgyőri Tigrisek
Унгарија II.4
Искуство
3023 - експерт
Фудбалски тим
Унгарија Diósgyőri Tigrisek
Унгарија II.2
Искуство
2959 - експерт
Handball team
Унгарија Diósgyőri Tigrisek
Унгарија III.5
Искуство
1820 - експерт
Basketball team
Унгарија Diósgyőri Tigrisek
Унгарија III.1
Искуство
15 - почетник

Менаџерски награди


12x
29x
20x
18x
34x
21x
11x
8x
17x
7x
12x
10x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2023-11-28 10:02:47
2023-11-27 14:19:12
2023-11-24 05:46:23
2023-11-23 15:58:11
2023-11-22 18:19:43