Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: rychter

Мемаџер ID: 355085

Пријатели


Вкупно пријатели: 15
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме pat mat
Датум на раѓање 1900-01-01
Возраст 119 (роденден за 75 дена)
Налогот е создаден 2010-01-17 (Позиција: 245896)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Пол Машко
Логирања 5216 (Позиција: 4276)
Активност 1y 3m 21d 4h 44m (Позиција: 1362)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2017-07-21 09:44:52
2017-07-20 20:53:08
2016-10-29 00:53:59
2016-03-30 23:05:30
2016-03-12 03:05:46