Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Majoluky

Мемаџер ID: 267689

Пријатели


Вкупно пријатели: 10
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Marian L
Датум на раѓање 1971-12-09
Возраст 47 (роденден за 52 дена)
Налогот е создаден 2009-07-20 (Позиција: 188647)
Држава и регион Словачка Словачка, Žilinský
Јазици
Пол Машко
Логирања 13062 (Позиција: 166)
Активност 9m 2d 10h 21m (Позиција: 3794)

Тимови


Фудбалски тим
Словачка Žilina Maxi Kings
Словачка I.1
Искуство
3391 - експерт
Handball team
Словачка Žilina Maxi Kings
Словачка II.3
Искуство
2321 - експерт

Менаџерски награди


5x
16x
18x
21x
26x
8x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-10-17 21:57:27
2019-10-17 07:27:16
2019-10-16 20:00:12
2019-10-16 18:03:05
2019-10-16 09:07:27