Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: jonkacz

Мемаџер ID: 264362
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 39
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме a a
Датум на раѓање 1977-07-23
Возраст 42 (роденден за 112 дена)
Налогот е создаден 2009-07-13 (Позиција: 186580)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Moravskoslezský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 3357 (Позиција: 9436)
Активност 1y 2m 2d 23h 32m (Позиција: 1778)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2014-04-17 11:59:13
2014-04-06 14:28:45
2014-04-03 12:23:12
2014-04-02 20:25:44
2014-03-25 23:14:48