Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: ovechkin134

Мемаџер ID: 258989
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 471
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-07-01 (Позиција: 183297)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Логирања 3830 (Позиција: 8262)
Активност 6m 8h 35m (Позиција: 7246)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2012-07-01 10:41:15
2012-06-30 17:04:38
2012-06-29 12:58:18
2012-06-29 07:10:52
2012-06-28 19:58:13