Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: peto707

Мемаџер ID: 255259

Пријатели


Вкупно пријатели: 27
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме peter gajdos
Датум на раѓање 1987-03-30
Возраст 32 (роденден за 166 дена)
Налогот е создаден 2009-06-24 (Позиција: 181075)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Пол Машко
Логирања 4711 (Позиција: 5249)
Активност 8m 9d 1h 43m (Позиција: 4349)

Тимови


Хокеј тим
Словачка hk smolnik
Словачка III.3
Искуство
3227 - експерт

Менаџерски награди


3x
2x
2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-10-16 10:19:03
2019-10-15 09:45:19
2019-10-13 19:59:33
2019-10-12 13:43:35
2019-10-11 16:57:36